Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Okt.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanilice i krofne iz Škole „Sveti Sava“ za prolaznike na trgu

Učenici kuvarsko-poslastičarskog smera i Crveni krst Bujanovac organizovali su zajedničku akciju povodom Svetskog dana hraneBUJANOVAC, 16. oktobar 2017. – Učenici kuvarsko-poslastičarskog smera Škole „Sveti Sava“  delili su prolaznicima u centru Bujanovca sokove, vanilice i krofne koje su sami napravili u svom kabinetu.
Akciju povodom Svetskog dana hrane oni su zajedno organizovali sa Crvenim krstom Bujanovac, a građani su mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << da daju novčanu pomoć za nabavku hrane za korisnike usluga Crvenog krsta.
Damjan Popović, stručni saradnik ove ustanove kaže da je zadovoljan odzivom građana i njihovom solidaarnošću.
Aleksandar Dimitrijević, profesor kulinarstva u Svetom Savi kaže da ima 20 učenika na svom smeru, ali da ih očekuje još više dogodine.
 

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici Srednje stručne škole „Sveti Sava“ delili kolače i sokove sugradjanima

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2017

BUJANOVAC..Povodom današnjeg Svetskog dana hrane i sutrašnjeg međunarodnog Dana borbe protiv siromaštva i gladi, učenici bujanovačke Srednje stručne škole „Sveti Sava“ pripremili su kolače, sokove i čajeve koje su ponudili svojim sugrađanima na gradskom trgu u Bujanovcu dobijajući zauzvrat...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.