Treća žrtva udesa kod Jug Bogdanovca - nakon 2 nedelje preminuo i muškarac iz audija

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 19:38

Treća žrtva udesa kod Jug Bogdanovca - nakon 2 nedelje preminuo i muškarac iz "audija"

Posle 14 dana na mehaničkoj ventilaciji zbog povreda koje je 1. maja zadobio u saobraćajnoj nesreći kod Jug Bogdanovca na putu Niš-Prokuplje, preminuo je i 61-godišnjak iz auta na koje je naleteo "ševrolet", potvrdili su za Južne vesti iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš. Ovim se broj nastradalih iz ovog udesa uvećao na tri.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << što je na licu mesta stradao 27-godišnji vozač "ševroleta", koji se posle policijske potere 1. maja sudario sa "audijem" kod Jug Bogdanovca, nekoliko dana kasnije je preminula i 53-godišnja žena iz "audija", noćas je preminuo i njen suprug sa kojim je u trenutku nesreće bila u autu.

Preminuo je noćas u 1:04 usled pogoršanja stanja. Bio je sve vreme na mehaničkoj ventilaciji i ni u jednom momentu nije izašao iz životne ugroženosti - kažu u UKC.

Podsetimo, do saobraćajne nesreće je došlo nakon što je 27-godišnjak najpre odbio da se zaustavi pred policijom u redovnoj kontroli, a zatim počeo da kroz deo Niša beži od policije i na kraju se sudario sa "audijem" kod Jug Bogdanovca i preminuo na licu mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.