Stariji Nišlija teško povređen u tuči u kafani, iz policije još bez informacija o incidentu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2021, 12:44

Stariji Nišlija teško povređen u tuči u kafani, iz policije još bez informacija o incidentu

Da je 71-godišnji muškarac teško povređen, da je u teškom stanju i životno ugrožen, Južnim vestima potvrđeno je u Univerzitetsko kliničkom centru, ali da je povrede zadobio u tuči koja se još 9. maja dogodila u niškom naselju Palilula iz policije ne potvrđuju. Njihov odgovor na pitanja Južnih vesti i dalje je - zahtev je u proceduri.

Pet dana nakon tuče, stariji muškarac i dalje je životno ugrožen, kažu lekari. Prijatelji porodice pitanju zašto o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slučaju niko nije pisao i ima li privedenih.

Nama je najvažnije da on preživi, ali čudno da se tim slučajem niko ne bavi - pišu Južnim vestima.

Za nezvanične informacije da je potvređeni muškarac udaren ciglom u glavu, da je bio u grupi koju je napala druga u kafani, iz policije i dalje nema informacija.

Vaš zahtev je u proceduri. Kada budemo imali podatke, obavestićemo vas - kažu u policiji.

Isti odgovor novinari Južnih vesti dobijaju poslednjih dana. Sa slučajem su upoznati u UKC-u gde na pitanje o muškarcu povređenom u tuči 9. maja kažu da je primljen u besvesnom stanju.

On je na mašini za disanje i i dalje je životno ugrožen. Teško je povređen, na neurohirurgiji je u šok sobi - kažu u UKC-u.

Južne vesti saznaju da se tuča odigrala u jednoj od niških kafana, blizu srednje Mašinske škole i takozvane Pirotske rampe, a pored povređenog 71-godišnjaka, lakše povrede zadobilo je više osoba.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.