Izvor: JUGpress.com, 27.Okt.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u Nišu obeležio Svetu Petku

NIŠ

Srpska napredna stranka u Nišu obeležila je svoju stranačku slavu, Svetu Petku, kao i 11 godina svog postojanja. Domaćin slave i poverenik gradskog odbora SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović zahvalio se gostima i čestitao slavu svim Nišlijama koji  slave kao i svim članovima Srpske napredne stranke. Slava je obeležena i slavski kolač je presečen u novim  prostorijama u koje se GO SNS-a preselio krajem juna.

 Milovanović je istako da je 11 godina bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dovoljno da Srpska napredna  stranka zauzme poziciju najveća politička organizacija na Balkanu.

            “Pokazali smo da je Srpska napredna stranka spremna da vodi državu za šta je dobila poverenje naroda, a ja sam siguran da će nam  narod ukazati to isto poverenje  i u narednom periodu”, istako je Milovanović.

           Milovanović je kazao da Grad Niš zaslužuje vlast koju sada ima, čiji je nosilac Srpska napredna stranka, i najavio još bolje životne uslove za sugrađane.

            “U gradu je puno toga urađeno, grad je krenuo napred krupnim koracima i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Za dva mandata, koliko je Srpska napredna stranka na vlasti u Nišu, najpre smo sanirali sve što smo zatekli, a bilo je dosta toga loše, a potom smo uz jaku strategiju pokrenuli grad i uveren sam da nas čekaju još bolja vremena i još veći napredak našeg Niša”, zaključio je Milovanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.