Predškolci pevali 25. put na Zlatnoj pčelici - najtalentovaniji nagrađeni

Izvor: JužneVesti.com, 16.Mar.2024, 12:32

Predškolci pevali 25. put na "Zlatnoj pčelici" - najtalentovaniji nagrađeni

Oko 60 mališana iz svih vrtića JPU "Pčelica“ nadmetalo se sinoć u Domu Vojske za nagradu na Festivalu dečje pesme "Zlatna pčelica“. U konkurenciji 11 takmičarskih kompozicija, a apsolutni pobednik 25. festivala je pesma Planeta koju su otpevali Katarina Stojković, Lana Vezenković i Iva Pujović.
“Do sledeće godine rastite, pevajte i volite se” - poručili publici sa bine na kraju manifestacije; foto: Nikola Đukić Pored apsolutnih pobednika, prvo mesto osvojili su Srna Miletić, Teodor Katić, Lena Živković i Ognjen Mišić za otpevanu pesmu Čudna šuma.
Drugo mesto pripalo je Damjanu Perić i Uni Tasić za pesmu Tajna, dok su treće mesto za pesmu Zvone naši zvončići...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Održan 25. Festival dečje pesme "Zlatna pčelica": Mladi talenti zasijali na sceni

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2024, 10:12

U petak je u Domu Vojske održan 25. Festival dečje pesme "Zlatna pčelica", gde se oko 60 mališana iz svih vrtića JPU "Pčelica" nadmetalo za prestižnu nagradu...U konkurenciji od 11 takmičarskih kompozicija, pobednik festivala je zajednički nastup pesme "Planeta", koju su otpevali Katarina Stojković,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.