Održan 25. Festival dečje pesme Zlatna pčelica: Mladi talenti zasijali na sceni

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2024, 10:12

Održan 25. Festival dečje pesme "Zlatna pčelica": Mladi talenti zasijali na sceni

U petak je u Domu Vojske održan 25. Festival dečje pesme "Zlatna pčelica", gde se oko 60 mališana iz svih vrtića JPU "Pčelica" nadmetalo za prestižnu nagradu.
U konkurenciji od 11 takmičarskih kompozicija, pobednik festivala je zajednički nastup pesme "Planeta", koju su otpevali Katarina Stojković, Lana Vezenković i Iva Pujović.
Manifestaciju je zatvorila topla poruka upućena publici sa bine: "Do sledeće godine rastite, pevajte i volite se", ističući tako duh zajedništva i ljubavi koji su obeležili ovu svečanost.
Prvo mesto, pored zajedničkog nastupa apsolutnih pobednika su osvojili Srna Miletić, Teodor Katić, Lena Živković i Ognjen Mišić za pesmu "Čudna šuma". Drugo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.