Požar izbio u bolničkoj laboratoriji u Vranju, povređenih nema

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2021, 10:53

Požar izbio u bolničkoj laboratoriji u Vranju, povređenih nema

Nema povređenih u požaru koji je jutros oko 6:30 sati izbio u bolničkoj laboratoriji Internog odeljenja u Vranju, potvrdila je za Južne vesti direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

Prema rečima Antićeve uzrok požara su stare instalacije, a s obzirom na to da je prostorija noću zatvorena niko nije radio da bi se posumnjalo da je uzrok nešto drugo.

Požar se nije proširo, vatrogasci su brzo to sanirali. Moraćemo da menjamo mesto dok >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << to sredimo, a treba uskoro da krene rekonstrukcija tog dela bolnice, tako da videćemo i da li se isplati da nešto radimo ili ćemo da preselimo ambulantu - kaže Antićeva.

Za sada se ne zna kolika je materijalna šteta, ali prema njenim rečima, u laboratoriji nije bilo skupocenih stvari.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u bolničkoj laboratoriji

Izvor: JUGpress.com, 31.Mar.2021

VRANJE..Jutros oko 6 sati i 30 minuta u bolničkoj laboratoriji internog odeljenja u Vranju izbio je požar, potvrdila je za JUGpress direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić...Ona kaže da su uzrok požara stare instalacije. Vatrena stihija se nije proširila, tako da su vatrogasci vrlo brzo...

Nastavak na JUGpress.com...

Saniran požar u bolnici u Vranju, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2021

U bolničkoj laboratoriji Internog odeljenja u Vranju rano jutros izbio je požar, a u njemu niko nije povređen, izjavila je danas direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić...Požar je izbio oko 6.30, a uzrok su stare instalacije, rekla je Antić i dodala da s obzirom na to da je prostorija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.