Poslanik SNS-a iz Vranja nazvao idiotima one koji se bore protiv seče stabala u parku

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SNS-a iz Vranja nazvao idiotima one koji se bore protiv seče stabala u parku

Komentarišući javnu debatu o uređenju parka u Vranju, koja je bila organizovana zbog protesta građana protiv seče stabala, a koji je pokrenuo Odbor za ljudska prava, narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju Slaviša Bulatović rekao je za lokalnu televiziju "da se grupa od tri-četiri idiota ne pita ni o čemu u gradu". Najglasnija građanka na debati shvata izjavu kao kompliment.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Slaviša Bulatović nazvao “idiotima” građane koji se bune zbog uništavanja vranjskog parka

Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2019

VRANJE..Poslanik SNS u Skupštini Srbije , Slaviša Bulatović , koji je i predsednik Gradskog odbora te stranke u Vranju , Slaviša Bulatović nazvao je u razgovoru za lokalnu televiziju za lokalnu televiziju TV Vranjska plus, građane i građanke koji se protive seči drveća u gradskom parku “idiotima”...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.