Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Nov.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica SO Bujanovac, opozicija traži izmenu dnevnog reda

Bujanovac, 30. novembar 2017.– Sednica SO Bujanovac počela je zahtevom Nenada Mitrovića, šefa odborničke grupe okupljene oko SNS, da se iz dnevnog reda izbaci tačka o i izvršenju budžeta za prvih 9 meseci ove godine.
Mitrović je naveo da su njegovi odbornici kasno dobili izveštaj o prihodima i da zato nisu imali vreme da se spreme za raspravu.
Kao drugi razlog on je naveo to što niko od korisnika budžeta nije podneo izveštaj o trošenju >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << novca, iako je to obećano na jednom od ranijih zasedanja.
Muhamed Jašari iz Demokratske partije zatražio je da se sa dnevnog reda povuče predlog o višku zaposlenih, kojih u Opštinskoj upravi, JP i JU ima 40.
Jašari je rekao da će od otpuštanja 40 ljudi korist imati samo prevoznici ka Zapadnoj Evropi, jer će oni koji ostanu bez posla svakako da odu iz Bujanovca.
Ragmi Mustafa, šef odborničke grupe vladajuće PDD, odgovorio je da se radi o važnim temama koje mora da ostanu na dnevnom redu.
Skupštinom, čije je zasedanje počelo u četvrtak, predsedava Basri Veselji u odsustvu predsednika Jonuza Muslijua.

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

SO Bujanovac: Odbijeni predlozi Mitrovića j Jašarija

Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Nov.2017

Bujanovac, 30. novembar 2017. – Sa 22 glasa “za”, pet protiv i bez uzdržanih odbornici SO Bujanovac usvojili su ranije predloženi dnevni red.. Većina je tako odbila predložene izmene opozicionih odbornika Nenada Mitrovića iz SNS i Muhameda Jašarija iz DP.. Šta su oni predložili čitajte...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.