Pitanje o bot centrali u sedištu SNS-a zbunilo Đukanovića, poriče i da je čuo za Južne vesti

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje o bot centrali u sedištu SNS-a zbunilo Đukanovića, poriče i da je čuo za "Južne vesti"

Iako je milion glasova na komentarima "Južnih vesti" pristiglo sa IP adrese registrovane na sedište Srpske napredne stranke u Beogradu, član Predsedništva vladajuće partije Vladmir Đukanović poriče da je ikada čuo za ovaj portal. Na pitanje novinara Danasa da prokomentariše saznanja "Južnih vesti" narodni poslanik ostao je zbunjen ne samo postojanjem ovog portala, već i botova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SNS bot centrala: Iz stranke ćute, stručnjaci upućuju na tajnost kao problem

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2019, 15:35

Niko iz SNS-a nije se oglasio ni nekoliko dana nakon teksta “Južnih vesti” o internet ili bot-timu u centrali ove stranke u Beogradu. Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović za "Danas" kaže da nije ni čuo za "Južne vesti", iako ih odavno prati na Tviteru, ali da je normalno da se neko u stranci...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.