Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2022, 08:48

Otvaranje biračkog mesta u Velikom Trnovcu malo kasnilo

BUJANOVAC

Biračko mesto broj 6 u Bujanovcu na kome se danas po drugi put ponavlja glasanje na parlamentarnim izborima otvoreno je sa malim zakašnjenjem, saopštila je organizacija Crta.

Kako se navodi, nepoverenje među članovima biračkog odbora otežava proces glasanja.

Crta je najavila da će tokom celog dana obaveštavati o dešavanjima na i ispred biračkog mesta u Velikom Trnovcu.

Biračko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mesto je otvoreno do 20 časova.

Na biračkom mestu Veliki Trnovac u Bujanovcu danas se, po treći put, glasa na izborima za poslanike Skupštine Srbije, a pravo glasa ima 1.089 građana.

Prethodna dva glasanja – 3. i 29. aprila, poništena su zbog nepravilnosti.

Od rezultata glasanja u Velikom Trnovcu zavisi konačni sastav budućeg parlamenta jer postoji mogućnost da Koalicija Albanaca doline, koja je trenutno ispod cenzusa, osvoji jedan poslanički mandat.

Kako navodi Crta, samim tim postoji mogućnost da jedna od stranaka, u ovom slučaju Socijalistička partija Srbije, izgubi jedan mandat.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRTA: Kasnilo otvaranje biračkog mesta u Velikom Trnovcu

Izvor: Danas, 27.Maj.2022

Biračko mesto broj 6 u Bujanovcu na kome se danas po drugi put ponavlja glasanje na parlamentarnim izborima otvoreno je sa malim zakašnjenjem, saopštila je organizacija Crta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.