Odahnuće čitaoci, gledaoci i novinari: Sutra u ponoć počinje izborna tišina

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Apr.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odahnuće čitaoci, gledaoci i novinari: Sutra u ponoć počinje izborna tišina

Ko se reklamirao, reklamirao se. Sutra u ponoć počinje predizborna tišina, do kada stranke i koalicije, koje učestvuju na paramentarnim i lokalnim izborima 24. aprila, mogu da se bave predizbornim reklamnim aktivnostima.

Predizborna tišina počinje sutra u ponoć i trajaće do zatvaranja biračkih mesta, u nedelju 24. aprila u 20 časova,

U ta tri dana stranke, pojedinci i koalicije  u izbornoj kampanji ne mogu putem medija (pisani-elektronski) slati političke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << poruke i objavljivati svoje programe, kao i rezultate istraživanja javnog mnjenja.

Strogo je zabranjena izborna propaganda preko sredstava javnog informisanja, održavanje javnih politučkih skupova i objavljivanje procena izbornih rezultata, slanje poruka i SMS poruka biračima i postavljanje propagandnog materijala stranaka na udaljenosti manjoj od 50 metara od biračkog mesta, saopšteno je iz RIK-a.

U Nišu se na skoro svim prošlim izborima, kršilo pravilo koje se odnosi na lepljenje plakata u blizini biračkog mesta, na propisanu udaljenost od 50 metara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponoć počinje predizborna tišina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016, 05:10

Danas u ponoć počinje predizborna tišina, do kada stranke i koalicije, koje učestvuju na izborima 24. aprila, mogu da se bave predizbornim aktivnostima...Predizborna tišina trajaće do zatvaranja biračkih mesta, u nedelju 24. aprila u 20 časova, a tokom ta tri dana učesnici u izbornoj kampanji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.