Karatisti Bushida se okitili sa pet zlatnih medalja

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karatisti Bushida se okitili sa pet zlatnih medalja

LESKOVAC – Petočlana ekipa Karate kluba Bushido osvojila  pet zlatnih medalja na međunarodnom takmičenju  u Beloj Palanci na kome su učestvovali takmičari iz Srbije, Bugarske i Makedonije, njih 200 iz 19 klubova.

Ovo je bila ujedno poslednja provera takmičenje pred predstojeće Svetsko Šotokan prvenstvo koje će u Subotici sledećeg vikenda okupiti preko 2500 takmičara iz pedesetak zemalja sveta.

Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << takmičari karate kluba Bushido osvojili su zlatne medalje u svojim kategorijama i time potvrdili odličnu formu za Svetsko prvenstvo.

U katama pojedinačno zlatne medalje osvojili su, Kotlo Emilija, Stojković Mina, Stojković Aleksandar i Cvetanović Aleksandar, a u borbama pojedinačno zlatnu medalju osvojila je Stojković Andrijana.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Subotica

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Niški kik-bokser na pripremama za Svetsko prvenstvo

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2015

Na pripreme za seniorsko Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 24. oktobra do 1. novembra u Beogradu, pozvan je i Novak Radulović, takmičar Kik-boks kluba Niš...Članovi reprezentacije Srbije će završne pripreme odraditi na Tari od 7. do 22. oktobra, nakon čega će učestvovati na šampionatu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.