Prnjavorčani osvojili 19 medalja na Međunarodnom tekvondo turniru

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prnjavorčani osvojili 19 medalja na Međunarodnom tekvondo turniru

PRNJAVOR -Članovi Tekvondo kluba "Prnjavor" osvojili su devetnaest medalja na Međunarodnom tekvondo turniru u Šekovićima - 11 zlatnih, po četiri srebrne i bronzane medalje.

U kategoriji mlađih kadeta Pavle Bijelonić osvojio je zlatnu medalju u borbama, a Dimitrije Vuković dvije bronzane medalje u borbama i formama.

Kod juniora Elda Mešić i Veljko Burić osvojili su zlato u borbama i formama, Sava NJegovan 1. mjesto u borbama i treće u formama, dok je Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Todorović u apsulutnoj kategoriji bio treći u borbama i drugi u formama.

U ekipi seniora Bojan Malešević osvojio je dva zlata u borbama i formama, a Stefan Fešiš zlatnu medalju u borbama i srebrnu u formama.

Do medalja su u konkurenciji seniorki došle Andrea Korać sa dva zlata u borbama i formama, i Jovana NJegovan sa dvije srebrne medalje u formama i borbama.

U konkurenciji 15 klubova Prnjavoru je ekipno pripalo treće mjesto, dok je Elda Mešić proglašena za najuspješniju takmičarku u juniorskoj konkurenciji.

Tekvondo klub iz Prnjavora naredni nastup ima 24. oktobra na turniru u Doboju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Karatisti Bushida se okitili sa pet zlatnih medalja

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2015, 00:18

LESKOVAC – Petočlana ekipa Karate kluba Bushido osvojila  pet zlatnih medalja na međunarodnom takmičenju  u Beloj Palanci na kome su učestvovali takmičari iz Srbije, Bugarske i Makedonije, njih 200 iz 19 klubova...Ovo je bila ujedno poslednja provera takmičenje pred predstojeće Svetsko Šotokan...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.