Još 33 osobe pozitivne na kovid u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 10:39

Još 33 osobe pozitivne na kovid u Pčinjskom okrugu

Od 288 testiranih u poslednja 24 sata u Pčinjskom okrugu, 33 osobe dobile su pozitivan rezultat na kovid, pokazuju podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju. U tom gradu je registrovano 12 novih slučajeva, što je za dva više u odnosu na prethodni dan.

Za Vranjem sledi Bujanovac sa 9 novopotvrđenih, zatim Vladičin Han sa 5, četvoro ih je iz Surdulice, dvoje iz Preševa, a u Bosilegradu je registrova jedna novozaražena osoba.

Prema poslednjim podacima iz kovid bolnica, na lečenje je smešteno 66 ljudi, od toga 58 pozitivnih, a 48 ih je na kiseoničkoj potpori.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu kovid registrovan kod još 39 osoba

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021

U poslednja 24 sata, prema podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu testirane su 343 osobe, od kojih je njih 39 dobilo pozitivan nalaz na virus korona. Pored Leskovca, koji ima 17 novozaraženih, dvocifren broj novih slučajeva beleži i Vlasotince sa 11 slučajeva kovida...Medveđa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.