U Jablaničkom okrugu kovid registrovan kod još 39 osoba

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 11:10

U Jablaničkom okrugu kovid registrovan kod još 39 osoba

U poslednja 24 sata, prema podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu testirane su 343 osobe, od kojih je njih 39 dobilo pozitivan nalaz na virus korona. Pored Leskovca, koji ima 17 novozaraženih, dvocifren broj novih slučajeva beleži i Vlasotince sa 11 slučajeva kovida.

Medveđa i Bojnik imaju po 4 novobolela pacijenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dok je u Lebanu još troje sa pozitivnim nalazom.

Među novozaraženima je 13 zaposlenih, 9 nezaposlenih, 12 penzionera, 4 učenika i 1 poljoprivrednik - saopštavaju iz Zavoda.

Iz laboratorije se čeka još 69 rezultata testova rađenih na teritoriji Jablaničkog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Sve manje pozitivnih u Jablaničkom okrugu

Izvor: B92, 07.Maj.2021

Zavodu za javno zdravlje Leskovac stigla su 343 rezultata testiranih građana Jablaničkog orkuga, od kojih je 39 sa pozitivnim nalazom na korona virus...Zaraženo je 17 lica iz Leksovca, 11 iz Vlasotinca, tri iz Lebana, po četiri iz Medveđe i Bojnika. Među zaraženima je 13 zaposlenih lica, devet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.