Izvor: BujanovackiGlas.info, 08.Dec.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I stranka Nagipa Arifija na preševskim izborima

BUJANOVAC,PREŠEVO, 8. decembar 2017. –  Ogranak  bujanovačke Demokratske partije (DP) u Preševu osma je politička  stranka koja je predala izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji za učešće na lokalnim izborima 24. decembra 2017. godine.
„Želimo da građani Preševa pokažu visok  nivo kulture na predstojećim izborima i da izaberu svoje predstavnike koji će raditi u korist ove >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << opštine“, saopšteno je iz DP, preneo je portal „Titulli“.
Šef DP je Nagip Arifi, predsednik opštine Bujanovac u dva mandata.
Na izborima u Preševu očekuje se da učestvuje desetak izbornih listi za koje će moći da glasa oko 28.000 birača.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Bujanovac: Koliko košta legalizacija stambenih objekata

Izvor: BujanovackiGlas.info, 09.Dec.2017, 11:28

Po isteku zakonskog roka od 3 godine, svi koji se ne odazovu biće kažnjeni za kršenje Zakona o legalizaciji objekta na vreme Slab odziv građana: Amir Džaferi (foto Titulli).. BUJANOVAC, 9. decembar 2017. (foto ilustracija FB stranica Opštine Bujanovac) – Opština Bujanovac je u 2017. od legalizacije...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.