Goran Đorđević novi direktor Direkcije za izgradnju

Izvor: juGmedia, 19.Feb.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Đorđević novi direktor Direkcije za izgradnju

VRANJE – Goran Đorđević, diplomirani ekonomista, novi je kandidat SNS -a za mesto direktora najvećeg javnog preduzeća u gradu Direkcije za izgradnju, nakon što je Nebojša Nikolić podneo ostavku zbog zdravstvenih problema.Ostavku, kao i menovanje novog direktora trebalo bi sutra na sednici skupštine grada da verifikuju odbornici. Narodni poslanik Dragan Nikolić rekao je danas da je stranka zadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Nikolićevim doprinosom u radu Direkcije  i da će on i dalje ostati u ovoj firmi na mestu savetnika .

Goran Đorđević je  do sada obavljao  funkciju člana Gradskog veća zaduženog za privredu, a na njegovo mesto dolazi direktor „Megal“-a iz Bujanovca Dragoljub Kostić.

Đorđević  je  rekao da će da će mu prioritet u radu biti realizacija komunalnog programa, ali i racionalizacija postojećih službi u okviru tog javnog preduzeća, kao i ostvarivanje rentabilnosti postojećeg parking servisa.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.