Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2024, 15:07

BIRODI: Agencija za sprečavanje korupcije objavom na Fejsbuku prekršila Ustav

BEOGRAD

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je danas da je Agencija za sprečavanje korupcije prekršila član Ustava kojim je regulisana odvojenost crkve i države time što je na svom Fejsbuk nalogu objavila da je jedan od zaposlenih u Agenciji učestvovao na Bogojavljenskom plivanju.

„Umesto ovog neustavnog postupanja Agencije za sprečavanje korupcije predlažemo da Agencija inicira izmenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zakona o sprečavanju korupcije kojom bi crkve i verske zajednice kao korisnice javnog novca postale obveznice izrade i primene planova integriteta“, navodi BIRODI, dodajući da bi se na taj načinunapredio ukupni integritet u društvu.

Iz te organizacije poručuju da Agencija svojim objavama na društvenim mrežama daje značajan doprinos nastavku „korumpiranja borbe protiv korupcije“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zaposleni Agencije za sprečavanje korupcije plivao za časni krst, BIRODI tvrdi da je prekršen Ustav

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2024

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je danas da je Agencija za sprečavanje korupcije prekršila član Ustava kojim je regulisana odvojenost crkve i države zbog objave na Fejsbuku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.