Jovana i Željko Joksimović u tajnosti proslavili sinu drugi rođendan

Izvor: Svet, 11.Apr.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana i Željko Joksimović u tajnosti proslavili sinu drugi rođendan

Željko i Jovana Joksimović juče su u tajnosti proslavili drugi rođendan svom nasledniku Kosti.
Bez pompe, voditeljka i pevač organizovali su slavlje samo u krugu porodice. Naime, oni su tako u jednom restoranu organizovali ručak kojem su prisustvovali samo najbliži.
U restoranu su im se, pored Jovaninih i Željkovih roditelja, pridružili i Saša Joksimović sa suprugom i sinom, kao i Željkova ćerka Mina iz prvog braka.
Poznati par je i Kostin >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prvi rođendan proslavio samo u krugu porodice i to kod kuće, koja je bila ukrašena balonima, kojima je, ne sumnjamo, i sada zatrpana Kostina soba. Inače, prošle godine Jovana je otkrila da su, od kada se Kosta rodio, njen i rođendan njenog supruga u drugom planu.
“April je naš mesec. Kostin rođendan je 10., Željkov 20., a moj 25. aprila. Željkov i moj rođendan je sada potpuno u drugom planu”, rekla je tada voditeljka.
Novinari su pozvali Minu Joksimović, ali ona nije želela da daje izajve. Sa druge strane, stric Saša Joksimović ispričao je da je za Kostu pripremio poklon.
“Rođendan ćemo provesti u krugu porodice. Upravo smo na ručku, pa ne mogu mnogo da razgovaram. Pripremio sam za Kostu vrlo interesantan poklon i nadam se da će mu se dopasti”, rekao je Saša za Alo.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana i Željko Joksimović u tajnosti proslavili sinu drugi rođendan

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2016

Željko i Jovana Joksimović juče su u tajnosti proslavili drugi rođendan svom nasledniku Kosti...Bez pompe, voditeljka i pevač organizovali su slavlje samo u krugu porodice. Naime, oni su tako u jednom restoranu organizovali ručak kojem su prisustvovali samo najbliži...U restoranu su im se, pored...

Nastavak na Scandal.rs...

Kako su Joksimovići proslavili drugi rođendan svog sina Koste?

Izvor: Tracara.com, 11.Apr.2016

Proslavili rođenadan u tajnosti (foto: Instagram) Jovana i Željko Joksimović su juče proslavili drugi rođendan svoga sina Koste. Rođendanu su prisustvovali samo najbliži članovi porodice. Kako Alo! saznaje proslava se održala u jednom prestoničkom restoranu. Od poklona malenom Kosti su se najviše...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.