VAŽILI SU ZA NAJSKLADNIJI BRAK NA ESTRADI a sada je Jovana Pajić OTKRILA ŠOK DETALJ iz privatnog života

Izvor: Story, 10.Dec.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽILI SU ZA NAJSKLADNIJI BRAK NA ESTRADI a sada je Jovana Pajić OTKRILA ŠOK DETALJ iz privatnog života

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, Jovana Pajić priznaje da ona i njen suprug Aleksandar Cvetković, frontmen “Tropiko benda”, redovno posećuju psihoterapeuta i otkriva da joj je stručnjak pomogao da ostvari i održi dobar odnos sa mužem. View this post on Instagram Nista patetika,nista citati…Cuvajte detalje za sebe,a darujte je ljudima koje volite! ... The post VAŽILI SU ZA NAJSKLADNIJI BRAK NA ESTRADI a sada je Jovana Pajić OTKRILA ŠOK DETALJ iz privatnog života appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sanja Marinković ispričala je do sad NEPOZNATE DETALJE o svom životu!

Izvor: Story, 11.Dec.2018, 14:16

Ona je deo svog života provela u Londonu, a onda je otkrila šta je radila tamo. Sanja Marinković već godinama se bavi novinarstvom, a studije je završila u Beogradu. Ona je deo svog života provela u Londonu, a onda je otkrila šta je radila tamo. View this post on Instagram Da li je poljubac u...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.