Jovana Pajić
Jovana Pajić

Jovana Pajić je rođena 13. januara 1989. godine u Beogradu. Estradna je umetnica po zanimanju.
Učestvovala je u prvom serijalu takmičenja Zvezde Granda 2005. godine. Posle učešća u ovom takmičenju objavila je nekoliko dueta i hitova, ali nije ostvarila značajnu karijeru jer se u životu posvetila sasvim drugim stvarima.
Imala je uspeha sa pesmom Lutke koja je bila redovno slušana na svim radio stanicama.

Ona je još jedan muzički talenat i mlada zvezda koja se dokazala glasom i svojom lepotom kao i kulturom, nakon pojavljivanja u Zvezdama Granda Jovana se oprobala i u još jednom rijaliti šou programu kao i ostale zvezde u Farmi koja je za nju bila veliko životno iskustvo. Postala je miljenica Farme svojim smislom za humor i dobrotu. Završila je Tehničku školu u Beogradu, kao dete je pokazivala ljubav prema pevanju zato nikoga nije iznenadilo kada je kao mala rešila da se bavi muzikom.
Na takmičenjima je osvajala uvek prva mesta, dok je u Zvezdama Granda osvojila peto mesto.

Snimila je poznate duetske pesme sa Mirkom Gavrićem i Bojanom Tomovićem. I na Farmi je osvojila peto mesto, publiku širom sveta je osvojila zbog svoje pozitivne energije i prirodne lepote. Jovana je za celo vreme trajanja emisije imala ogroman broj fanova koji su je pratili svaki dan. Pevačica iza sebe ima nekoliko dobrih hitova koji su i danas slušani kao što su: Lutke, Zaplačem li, Bmv, Tako htela sam, Srce mi uspavaj, Ako ti je stalo, Ne traži drugu. Pevačica pleni svojom pojavom gde god se pojavi, prelepo vaspitana i uvek ima divno ponašanje prema novinarima i fanovima.

Jovana je poznata i po tome što je u braku sa pevačem Aleksandrom Cvetkovićem iz Tropiko benda, Tropiko bend je jedna od najtraženijih grupa na našim prostorima. Njihova ljubav se desila iz velikog prijateljstva koje su negovali tri godine, Jovana je nastupala sa Tropiko bendom i sa Aleksandrom je ostvarila blizak odnos. Posle velikog venčanja u novembru 2011. godine gde su sve kamere bile uperene u njih, od tog dana su rado viđeni svuda i važe za jedan od najboljih parova na našoj estradnoj sceni.

Jovana je na svet donela dve ćerke, a otac sija od sreće u ulozi roditelja. Jovana je napustila svet muzike, sada je posvećena samo svojoj porodici i deci, kao i svom suprugu kojem pruža stalno podršku na koncertima. Šarmantna pevačica je osvojila srca publike nakon učešća u rijaliti programima, i jednostavno je nestala sa scene.
Iako veliki broj njenih fanova ima želje da je ponovo vide i čuju, ostavlja se utisak da se Jovana za sada samo posvetila ćerkicama Heleni i Đini kao i suprugu Aleksandru.
Učestvovala je 2016. godine u novom spotu pevačice Marije Šerifović za pesmu Sama i nervozna, gde je doprinela spotu svojim kreacijama i režiranjem velikog hita, ona je poznata po odličnim modnim kreacijama koje kreira za sebe i supruga, njen stil odiše klasom i stilom, tako da je često hvaljena čak i od strane modnih dizajnera i kreatora.
Jovana iza sebe ima velike planove a vernoj publici ostaje da sačeka njene nove pesme i hitove.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Upoznala sam Saletovu NOVU DEVOJKU Jovana Pajić otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM MUŽEM

"Upoznala sam Saletovu NOVU DEVOJKU" Jovana Pajić otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM MUŽEM

Pevačica Jovana Pajić otkrila je detalje iz svog privatnog života, ali i u kakvim je odnosima sa bivšim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2024, 21:48

Detaljnije >>

"Upoznala sam Saletovu NOVU DEVOJKU" Jovana Pajić otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM MUŽEM: "To je JEDINO što me zanima"

Pevačica Jovana Pajić, pojavila se večeras na jednom gradskom događaju, a tom prilikom otkrila je detalje iz svog privatnog života,...

Izvor: Blic, 25.Apr.2024

Detaljnije >>

Jovana Pajić otkrila kako je saopštila Saletu da želi razvod

Pjevačica Jovana Pajić i bivša supruga muzičara Aleksandra Cvetkovića, pjevača "Tropiko benda", progovorila je nedavno o razvodu od svog supruga.

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2024, 22:26

Detaljnije >>

Otkrila kako je SKUPILA HRABROSTI I SVE MU PRIZNALA Jovana Pajić o razvodu od Saleta Tropika, Sanja Marinković je podržala: "Svaka ti čast na hrabrosti da OVAKO KAŽEŠ"

Jovana Pajić i bivša supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, pevača "Tropiko benda" progovorila je nedavno o razvodu od svog supruga.

Izvor: Blic, 20.Apr.2024

Detaljnije >>

Rešio da prekine tišinu: U jeku priča o razvodu, isplivala slika s drugom ženom, ovo je nova izabranica Saleta Tropika FOTO

Nova devojka Saleta Tropika sušta je suprotnost Jovani Frontmen “Tropiko benda”, Aleksandar Cvetković Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić pre tri godine doneli su odluku da stave tačku na svoj brak. Oni su iz braka dobili dve ćerke, a nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. Saša je nedavno otkrio da je ponovo srećan u ljubavi nakon priznanja da mu je trebalo godinu dana da se oporavi od kraha braka. Nova devojka Saleta Tropika vratila...

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Apr.2024, 18:31

Detaljnije >>

Sale Tropiko UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM - Isplivao prvi zajednički snimak: Evo kako izgleda (FOTO)

Nju pevač ljubi posle razvoda od Jovane Pajić, a poznato je i u kakvim je odnosima sa decom.

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2024

Detaljnije >>

Sale iz Tropiko benda uhvaćen sa novom devojkom (VIDEO)

Sale iz Tropiko benda uhvaćen sa novom devojkom (VIDEO)

Prvi put nakon razvoda od Jovane Pajić, Sale iz Tropiko benda uhvaćen je sa novom izabranicom.. Aleksandar Sale Cvetković, poznatiji kao frontmen "Tropiko benda", iznenadio je mnoge svoje fanove kada je nakon razvoda od pevačice Jovane Pajić 2021. godine, nedavno otkrio da je pronašao novu ljubav. Sale, čuven po tome što svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti, nastavlja i dalje istim tempom....

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2024

Detaljnije >>