Izvor: S media, 31.Mar.2011, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Bez razgovora o datumu izbora

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je danas da su pisanja pojedinih medija o datumu održavanja vanrednih parlamentranih izbora najobičnija spekulacija i da nikakvi razgovori o datumu izbora nisu vođeni.

Trivan je novinarima u parlamentu rekla da Demokratskoj stranci odgovara svaki datum s obzirom na njen rejting i snagu, ali da se u jednoj pravno uređenoj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbori ne raspisuju onda kada nekome to odgovara, već kada im je vreme i ponovila da je stav DS da su izbori pitanje koje se utvrđuje zakonom.

Nikolić: Nisam razgovarao sa Tadićem o izborima

Vanredni izbori 18. decembra?

Agim Čeku novi predsednik Kosova?

Nikakvi razgovori, niti zvanični, niti nezvanični o datumu održavanja izbora nisu vođeni, naglasila je Trivan.

Neki beogradski mediji objavili su danas informaciju da bi vanredni paralmentarni izbori mogli biti održani 18. decembra, nakon što Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU i otvranja nove fabrike "Fijata" u Kragujevcu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.