Službeni glasnik ponovo izdavač godine u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službeni glasnik ponovo izdavač godine u Crnoj Gori

Nagrada za kompletnu izdavačku produkciju svečano je uručena direktorki Službenog glasnika, dr Jeleni Trivan.

Službeni glasnik je drugi put zaredom proglašen za izdavača godine na ovogodišnjem, 13. Međunarodnom sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici. Nagrada za kompletnu izdavačku produkciju svečano je uručena direktorki Službenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasnika, dr Jeleni Trivan, koja je tom prilikom izjavila:

Nagrada Grada Beograda autoru GLASNIKOVOG DELA

- Izuzetno sam ponosna što se naši napori da očuvamo i negujemo kulturu prepoznaju ne samo u Srbiji, već i čitavom regionu. Naš cilj je da čitalačkoj publici ponudimo kvalitet i to je nešto od čega ne odstupamo. Naša misija da promovišemo srpsku kulturu i razvijamo međudržavnu kulturnu saradnju prepoznata je i nagrađena.

SLUŽBENI GLASNIK nagrađen sa tri nova prestižna priznanja

Glasniku je na ovogodišnjem Sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici dodeljena još jedna nagrada pored glavne za knjigu Deca srebrne emulzije.

Podgorički Sajam knjiga okupio je više od 100 izlagača iz zemlje i sveta, a ovaj, trinaesti po redu bio je i najposećeniji do sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.