NJUZ ANALITIČARI: Jelena Trivan podnela ostavku na mesto potpredsednice DS

Izvor: Njuz.net, 07.Sep.2012, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJUZ ANALITIČARI: Jelena Trivan podnela ostavku na mesto potpredsednice DS

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMilan Ristić, Nevladina organizacija „Budućnost nema alternativu“
Ostavka Jelene Trivan ne bi trebalo da bude veliki gubitak za tako organizovanu stranku kakva je DS, koja će na njeno mesto bez problema postaviti neku drugu sposobnu ženu u svojim redovima, kao na primer… onu… hm… ovaj… jel ovo ide uživo?
Dušanka Ilinčić, autor geopolitičkog bestselera “Putevima Putina”
Ostavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Jelene Trivan je veliko pojačanje za DS. SNS bi morala da odgovori na ovaj izazov i izbaci barem jednu antipatičnu osobu iz svojih redova. Da, mislim na Šormaza.
Neki treći lik
Da li je gospođa Trivan svesna koliko će njena ostavka negativno uticati na status seks bombe koji ima među političarkama? Mnogi moji poznanici već traže drugu političarku o kojoj bi mogli seksualno da fantaziraju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.