TI ME JEDINI GLEDAO U OČI, A NE U… Karleuša hvalila takmičara, a onda ju je Lukas isprozivao za medalju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI ME JEDINI GLEDAO U OČI, A NE U… Karleuša hvalila takmičara, a onda ju je Lukas isprozivao za medalju! (VIDEO)

Fenomenalni nastup Adnana Jerlagića iz Mostara u "Zvezdama Granda" sigurno će se dugo prepričavati, kao i urnebesna rasprava Ace Lukasa i Jelene Karleuše koja je počela posle Adnanovog predstavljanja.

Odavno Karleuša nekoga nije nahvalila kao Adnana i zaključila je da on ima sjajan glas.

- Ti si verovatno prvi muškarac koji se pojavio na toj sceni i koji me je gledao u oči a ne, gore, dole... >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << znači pravo u oči i ja ti čestitam na hrabrosti - poručila je Jelena, a Lukas nije mogao da odoli i uzeo je mikrofon i Jerlagića pitao:

- Zašto mama, pa gledaš pravo u Karleušu?

Na to je reagovala Jelena koja je Acu gađala olovkom, a u nastavku smo saznali ko bi u "Zvezdama Granda" mogao Adnanu da bude tata , a ko deda...



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.