Karleuša povodom novih fotografija i poruka: NEMOĆNA SAM! KRAJ!

Izvor: Svet, 16.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša povodom novih fotografija i poruka: NEMOĆNA SAM! KRAJ!

Jelena Karleuša se oglasila na svom Tviter nalogu nakon što su se na društvenim mrežama pojavile nove eksplicitne fotografije za koje se tvrdi da su njene kao i navodne SMS prepiske sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.
Evo šta je napisala uz fotografiju supruga Duška sa ćerkama Atinom i Nikom:
Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji… da zena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj. pic.twitter.com/8W36FbnHdR
JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) January 15, 2019

SvetSvet
The post Karleuša povodom novih fotografija i poruka: NEMOĆNA SAM! KRAJ! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša: Nemoćna sam, ovo je kraj

Izvor: Tracara.com, 16.Jan.2019

Jelena Karleuša još jednom se oglasila na twitteru kasno sinoć, kako bi naglasila da se ne nalazi na eksplicitnim fotografijama koje su ovih dana preplavile domaće medije. U obraćanju javnosti, pop zvezda objasnila je da ona ima ožiljke od tri carska reza. “Da ja sada dokazujem da poruke koje...

Nastavak na Tracara.com...

Jelena Karleuša je sa ovim kolegama bila na RATNOJ NOZI godinama, a oni su joj odgovorili onako kako ona NIKAD nije umela (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Jan.2019

Pevačica Jelena Karleuša već danima je u žiži interesovanja javnosti zbog skandala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a njene nage fotografije i prepiske sa njim šokiraju sve.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.