JK: OVO JE MOJE POSLEDNJE OGLAŠAVANJE! Evo šta je napisala…

Izvor: Svet, 16.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: OVO JE MOJE POSLEDNJE OGLAŠAVANJE! Evo šta je napisala…

Jelena Karleuša još jednom je objasnila da ona nije na najnovijim fotografijama koje su osvanule u medijima i društvenim mrežama.
Usput je dodala i da je ovo njeno poslednje oglašavanje.
Pogledajte:
Imam veliki ružan ožiljak od tri Carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mladja ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Zbogom.
JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) January 15, 2019

SvetRajko Ristić
The post JK: OVO JE MOJE POSLEDNJE OGLAŠAVANJE! Evo šta je napisala… appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karleuša povodom novih fotografija i poruka: NEMOĆNA SAM! KRAJ!

Izvor: Svet, 16.Jan.2019

Jelena Karleuša se oglasila na svom Tviter nalogu nakon što su se na društvenim mrežama pojavile nove eksplicitne fotografije za koje se tvrdi da su njene kao i navodne SMS prepiske sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.. Evo šta je napisala uz fotografiju supruga Duška sa ćerkama Atinom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.