Jelena Karleuša ZAGRMELA na Cecu i njenu najbližu saradnicu: Šokirana sam da Ceca zapravo PLAĆA nekome...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:06

Jelena Karleuša ZAGRMELA na Cecu i njenu najbližu saradnicu: "Šokirana sam da Ceca zapravo PLAĆA nekome..."

Pevačica oštro odgovorila na prozivke

Pop diva Jelena Karleuša, zasijala je na Pariskoj nedelji mode. Kao i uvek digla je prašinu, a komentari danima ne prestaju.

Srpska stilistkinja Elena Nikolaevna i bliska saradnica Svetlane Cece Ražnatović, u jednom Instagram komentaru postavila je pitanje koje je zgrozilo javnost, te naišlo na niz osuda.

- Da li je Karleuša platila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovo ili zaista mislite da je transrodna, pa to stoji iza ovog angažmana? - napisala je Nikolaevna.

- Toliko o ženskoj solidarnosti. Srećan osmi mart - napisala je korisnica na platformi "X".

Nekoliko dana od ovog Eleninog komentara, oglasila se i Jelena Karleuša.

Pevačica, je na svom Instagram storiju istakla da ni malo nije uvređena stilistkinjim komentarom.

- Imam potrebu da reagujem na ovo. Jasno i glasno. Iako je ova nebitna osoba htela da me uvredi ovim, mene poređenje sa transrodnim osobama NE VREĐA. Imam puno prijatelja koji su "T" u LGBT i poređenje sa njima me ne vređa. Da sam transrodna moja glava bi takođe bila visoko podignuta. Teško je biti Jelena Karleuša, na meti svakom ološu... Ali je biti transrodna osoba na Balkanu i dalje mnogo mnogo teže. Najteže je biti dobar čovek. P.S. (Šokirana sam da Ceca zapravo PLAĆA nekome da izgleda onako. Sad vidimo ko joj radi o glavi i živa bila radila još dugo) - napisala je Karleuša na svom Instagram storiju.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Osmi mart

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Imamo ženu koju je priznao svet!" Uticajni mediji i modne ikone ne prestaju da GOVORE o Jeleni Karleuši

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 12:00

Smatraju je savršenom...Jelena Karleuša, zasijala je na Pariskoj nedelji mode, a nedeljama nakon toga svetski influenseri i modni blogeri ne prestaju da govore o pevačici. Svi su fascinirani njenim likom i delom...- Jelena Karleuša je pop zvezda iz bivše Jugoslavije. Smatra se jednom od najbolje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.