Imamo ženu koju je priznao svet! Uticajni mediji i modne ikone ne prestaju da GOVORE o Jeleni Karleuši

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 12:00

"Imamo ženu koju je priznao svet!" Uticajni mediji i modne ikone ne prestaju da GOVORE o Jeleni Karleuši

Smatraju je savršenom.

Jelena Karleuša, zasijala je na Pariskoj nedelji mode, a nedeljama nakon toga svetski influenseri i modni blogeri ne prestaju da govore o pevačici. Svi su fascinirani njenim likom i delom.

- Jelena Karleuša je pop zvezda iz bivše Jugoslavije. Smatra se jednom od najbolje odevenih žena u Evropi. Ova žena je prava modna ikona koja na poseban način nosi komade najpoznatijih modnih brendova. Može da izgleda glamurozno i avangardno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve po potrebi. Postoji i velika verovatnoća da mnoge vaše omiljene pop zvezde kopiraju njen izgled. Njen doprinos modi je više nego očigledan. Jedna od najpoznatijih svetskih zvezda, kopirala je njen izgled, i da, govorimo o Kim Kardašijan. Ovo je postalo toliko ozbiljno da joj je Kim uputila pismo u kojem se divi njenom stilu. Sledeći put kada budete želeli da pričate o modnim ikonama, Jelena Karleuša treba da bude u top tri - ovako o Jeleni govore modni influenseri.

U prilogu videa su i brojni komentari.

"Imamo ženu koju je priznao svet."

"Ne zaboravimo da je i Lejdi Gaga na početku karijere kopirala njen izgled!"

"Opsednut sam sa njom!"

"Savršena je na tako mnogo načina!"

A post shared by @ideservecouture
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.