JK raznela Turke: Objavila snimak sa stadiona posle haosa između Tošića i Van Persija, ima samo jednu reč za njih (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK raznela Turke: Objavila snimak sa stadiona posle haosa između Tošića i Van Persija, ima samo jednu reč za njih (VIDEO)

Burno je večeras bilo na stadionu Bešiktaša, ali i u loži iz koje je Jelena Karleuša bodrila svog supruga Duška Tošića. Po završetku utakmice Bešiktaš - Fenerbahče, Karleuša je na svom Tviter profilu postavila video iznad kog je napisala "Šampioni".

Champions @Besiktas pic.twitter.com/dhNRlIzVPq

Jelena Karleuša (@karleusastar) February 5, 2017

Podsećamo, nešto ranije ove večeri oglasila se povodom incidenta koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dogodio na utakmici, a u kojem su učestvovali njen suprug Duško Tošić i Robin Van Persi.

Popularna pevačica je oštro kritikovala poteze holandskog fudbalera zbog kojeg je njen suprug dobio crveni karton.

Nedugo potom, kada su se strasti malo smirile, Jelena je objavila selfi gde je napisala “previše sam lepa da bih se nervirala”.

Istakla je da ne voli prljave igrače i poslala poljupce svim navijačima Bešiktaša.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Twiter,   Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.