Vojvodina ni nalik ekipi od prošle godine

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ni nalik ekipi od prošle godine

U prethodne dve utakmice, na gostovanju u Jagodini (1:1) i u derbiju s Partizanom na „Karađorđu” (1:2), Vojvodina je izgubila pet bodova. Zbog toga je, kao direktna posledica tog podbačaja, zaostatak za vodećim konkurentima krajnje zabrinjavajući, tim pre što je odigrano samo sedam kola.
U prethodnoj sezoni u ovo vreme situacija bila neuporedivo povoljnija. Lane je na prvih sedam utakmica odbrana Vojvodine kapitulira samo jedanput, a u ovom prvenstvu već šest puta!? Biće da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tu negde kriju važni odgovori.

Što se poslednje linije odbrane tiče, šef stručnog štaba Dejan Vukićević nema na golu Željka Brkića, prošlogodišnjeg kapitena, čiji doprinos je nesumnjivo bio značajan, ali je isto tako tačno još nešto.
Pre godinu dana, pored odlično organizovane defanzive u kojoj je učestvovala cela ekipa, mir pred Brkićevom mrežom donosio je besprekorni štoperski tandem TrajkovićMojsov, u to vreme, po mnogim ocenama, najbolji u Srbiji.
U ovom prvenstvu, međutim, to nije tako. Posle derbija s Partizanom, u kojem je pretrpljen prvi poraz, dva kiksa makedonskog reprezentativca Daniela Mojsova omogućila su crno-belima da već u 20. minutu steknu nedostižnu prednost.
Zato je Mojsov, koji je pre oba gola izgubio duele sa strelcima Lazarom Markovićem i Markom Šćepovićem, označen kao glavni krivac za poraz. Da bi se podebljao zaključak o problematičnoj formi Mojsova, podseća se da je i na početku sezone, u porazu od Vaduca u Novom Sadu, takođe bio neslavni junak, jer je njegov kiks u tom meču koštao Vojvodinu elimacije sa evropske scene.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vojvodina ni nalik ekipi od prošle godine

Izvor: Utakmica.rs, 04.Okt.2011

U prethodne dve utakmice, na gostovanju u Jagodini (1:1) i u derbiju s Partizanom na "Karađorđu" (1:2), Vojvodina je izgubila pet bodova. Zbog toga je, kao direktna posledica tog podbačaja, zaostatak za vodećim konkurentima krajnje zabrinjavajući, tim pre...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.