Testovi su dopremljeni uz policijsku pratnju, a šta kažu mali maturanti? VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 23:36

Testovi su dopremljeni uz policijsku pratnju, a šta kažu mali maturanti? VIDEO

Više od 68 hiljada osmaka danas je radilo test iz maternjeg jezika, i time je zvanično počelo polaganje završnog ispita.

Sutra i prekosutra pred malim maturantima su testovi iz matematike i kombinovani test. Iz Ministarstva prosvete kažu da nije bilo nepravilnosti i da je izlaznost bila veća od 98 odsto. Rešenja testa iz maternjeg jezika objavljena su na sajtu Ministarstva prosvete.

Testovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dopremljeni uz policijsku pratnju, a u učionicama je povećan nadzor. Osmaci su se, sa druge strane, oslonili na svoje znanje, pa je sve proteklo s lakoćom i bez neregularnosti.

Ša su o današnjem završnom ispitu rekli mali maturanti, pogledajte opširnije u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DANAS MATEMATIKA, SUTRA KOMBINOVANI Mali maturanti, imaćete dovoljno vremena, nema razloga za tremu i nervozu!

Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 06:27

Nakon jučerašnjeg testa iz srpskog jezika male maturante danas čeka test iz matematike od 9 do 11 sati dok će sutra polagati kombinovani test.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.