NAJVEĆA IZLAZNOST DO SADA: Do 11 časova u Majdanpeku glasalo 18,78 odsto birača

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA IZLAZNOST DO SADA: Do 11 časova u Majdanpeku glasalo 18,78 odsto birača

Najažurniji meštani Donjeg Milanovca i Rudne glave

Izlaznost na lokalnim izborima u Majdanpeku do 11.00 sati je bila 18, 78 odsto. To je najveća izlaznost do sada, veća i u odnosu na predsedničke i prethodne lokalne izbore u tom mestu.

Porčitajte i:

Prema podacima sa terena, najveća izlaznost zabeležena je u Donjem Milanovcu i Rudnoj glavi - preko 23 procenta.

U Majdanpeku pravo glasa ima 17.325 birača koji mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasaju na 41 glasačkom mestu.

Za 31 odborničko mesto novog saziva Skupštine opštine Majdanpek nadmeće se sedam izbornih lista.

Na glasačkom listiću, prva je lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek", a iza nje su liste "Milan Krkobabić - PUPS - I Majdanpek je Srbija", "Ivica Dačić i Dragan Marković Palma - SPS, Jedinstvena Srbija", zatim "Doktor Marko Radulović - Srpski pokret Dveri", "Vlaška stranka - Most", "Vlaška stranka" i Grupa građana "Dosta je bilo - Upalimo svetlo".

Birališta su otvorena u 7 sati, a biće zatvorena u 20.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.