KRAJ KURTIJEVE FARSE: Zatvorena biračka mesta na severu KiM, Srbi BOJKOTOVALI referendum u režiji lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2024, 19:58

KRAJ KURTIJEVE FARSE: Zatvorena biračka mesta na severu KiM, Srbi BOJKOTOVALI referendum u režiji lažne države

Glasačka mesta na današnjem referendumu na kojem se odlučivalo o smeni nelegitimno izabranih albanskih gradonačelnika u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije zatvorena su u 19 časova, a na glasanju je zabeležena izuzetno niska izlaznost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gogić: Atmosfera na referendumu ukazivala da glasači nisu dobrodošli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2024

Politikolog Ognjen Gogić je, komentarišući današnji referendum za smenu gradonačelnika u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, izjavio da je sam ambijent na biračkim mestima nosio poruku da glasači nisu dobrodošli..."Izgledalo je kao sve , samo ne kao biračka mesta i zaista je bilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2024

KOSOVSKA MITROVICA - Glasačka mjesta na današnjem referendumu na kojem se odlučivalo o smjeni albanskih gradonačelnika u sve četiri opštine na sjeveru Kosova i Metohije zatvorena su u 19 časova, a na glasanju je zabilježena izuzetno niska izlaznost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Manojlović (Kreni Promeni) o glasanju na severu Kosova: Deluje kao uigrano širenje apatije

Izvor: Danas, 21.Apr.2024

Predstavnik pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović ocenio je da današnji, neuspeli refenrndum o smeni albanskih gradonačelnika na severu Kosova deluje kao uigrano ubijanje energije i širenje apatije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.