CRNA GORA JE VEĆ IZABRALA! Milačić i Knežević: Nakon glasanja Amfilohija - DRŽAVA JE SLOBODNA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 14:27

"CRNA GORA JE VEĆ IZABRALA!" Milačić i Knežević: Nakon glasanja Amfilohija - DRŽAVA JE SLOBODNA (VIDEO)

Marko Milačić je da dosadašnju izlaznost na izborima nazvao senzacionalnom, a narod potpuno oslobođen.

Predsednik "Prave Crne Gore" Marko Milačić i jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević obratili su se živim uključenjem na Fejsbuku. Oni su poručili da je, sudeći po izlaznosti i imajući u vidu da je glasao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gora "već izabrala i slobodna".

Knežević je pozvao misiju OEBS-a u Podgorici, DIK, međunarodnu zajednicu i posebno američku ambasadorku da intervenišu jer je "nepodobnim policajcima zabranjeno glasanje tako što su danas raspoređeni u gradovima u kojima ne žive".

On je direktora Uprave crnogorske policije Veselina Veljovića upozorio da će policajci morati da glasaju do kraja dana jer, u suprotnom, sledi krivična prijava.

- Ako je suditi po izlaznosti, Crna Gora je već izabrala - konstatovao je Knežević.

‼️МИЛАЧИЋ ГЛАСАО У ДРУШТВУ СИНОВА И ПОРУЧИО: НАРОД СЕ ОСЛОБОДИО, ЦРНА ГОРА ВЕЧЕРАС СЛАВИ ПОБЈЕДУ‼️ ➡️Предсједник Праве...

Posted by Marko Milačić - Prava Crna Gora on Недеља, 30. август 2020.

- Nakon glasanja mitropolita Crna Gora slobodna - kazao je Milačić.

On je, takođe, još jednom pozvao sve da izađu na glasanje.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.