Zukorlić: Odnosi s Vučićem zapeli zbog dodikovanja

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Odnosi s Vučićem zapeli zbog "dodikovanja"

Muamer Zukorlić, nosilac liste "Matica bošnjačka" na izborima za Bošnjačko nacionalno veće, izjavio je da su njegovi odnosi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "zapeli zbog dodikovanja" i da on "nema potreba prema Vučiću".

- To je dugoročna investicija. Investicija u dijalog i pomirenje. S njim sam to dogovorio pre dve godine. Prva godina je bila solidna. Druga godina, zapelo je zbog dodikovanja. Više >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << puta sam ukazivao da se moraju distancirati od toga - kazao je Zukorlić u "Danu uživo" na N1 Sarajevo.

On je kazao da je "politika takva i investicija takva".

- Nije kamata. Investirate s procenom da će to biti dobro i da bude što više benefita. Govorim o investicijama za moj narod i ciljeve za koje se borim. Ja nemam potreba prema Vučiću - poručio je Zukorlić.

U vezi sa u nedelju održanim izborima za Bošnjačko nacionalno veće u Srbiji, na kojima je najviše glasova osvojilo "Samoopredeljenje" Sulejmana Ugljanina, Zukorlić je izneo tvrdnju da su kandidati njegove liste "najveći dobitnici izbora".

- Pobedili smo u Novom Pazaru, Prijepolju, Priboju, Novoj Varoši i mestima širom Srbije. Tutin i Sjenica su mrlje na političkoj mapi Sandžaka. U Sjenici smo uspeli da se približimo protivničkoj strani. U Tutinu izbori liče na nešto do 5, od 5 huligani blokiraju izbore, pune se kutije i ostvarena je razlika gde kompenzuju gubitike u drugim mestima - kazao je Zukorlić.

On je ocenio da je Rasim Ljajić najveći gubitnik izbora, da nigde nije pobedio i da je dobio najmanje glasova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.