Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 23:16

Žoze je besan: Moji budući izbori biće mnogo laki

Trener Totenhema se preračunao na gostovanju kod Antverpena

Dođu takve situacije kad si trener moćnog kluba. Imaš reserve koje koštaju jedno 10 puta više nego rival, pa pomisliš da je to prava šansa da rezervistima daš priliku da pokažu da zaslužuju veću minutažu. U Evropi, ume to da bude nezgodno. Posebno u Ligi Evrope, jer značaj takmičenja nije svima isti. Igračima Totenhema, koji su 2019. igrali finale Lige šampiona, svakako je manje važno nego kolegama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Antverpena. I to im se žestoko obilo o glavu o glavu u Belgiji. A nije smelo, jer je Žoze Murinjo rotirao čak devetoricu igrača i svi su oni, bar u teoriji, morali da budu gladni.

Umesto toga, bledo izdanje Pevaca i već na poluvremenu četiri izmene Murinja

Da sam mogao napravio bi ih 11! Nisam smeo svih pet, jer sam se plašio dugih 45 minuta. Na kraju, Antverpen je dobio šta je zaslužio. Bolji tim je pobedio, gori izgubio”, namršten je bio Portugalac posle poraza od 0:1.

Ne kaje se doduše što je uopšte eksperimentisao. Uostalom, nema sumnje da će Totenhem proći grupu. Ali ovakvo izdanje ne služi imidžu kluba.

Svi znate naših najboljih 11. Uvek volim da mislim da svi igrači zaslužuju šansu. Imamo velik tim. I ako ti naleti šansa treba da je oberučke prigrliš i da tražiš još. Posle ovoga, moji budući izbori biće mnogo laki”, jasna je Murinjova poruka igračima.

Među njima i Deleu Aliju, jednom od onih koji je zamenjen već na poluvremenu.

Ne želim da analiziram igrače individualno. Pošteno je reći da loše igre igrača utiču na tim. Ali loša igra tima utiče i na individualna izdanja”.

Zanimljivo, posle meča Murinjo se oglasio i na Instagramu. Uz sliku kako sedi u praznom autobusu…

Loša izdanja zaslužuju loše rezultate. Nadam se da su svi u autobusu uznemireni kao ja. Sutra trening u 11 ujutru”.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.