Zoran Panović gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Panović gost Novog dana

Štampu u Novom danu listaće novinar Zoran Panović.

Na lokalnim izborima u Beogradu će učestvovati malo poznata Ruska stranka. Kao cilj postavljaju ulazak u gradski parlament, odakle planiraju da se bore, kako kažu, protiv izgradnje skupih fontana i trošenja novca na glamurozne proslave i koncepte. Kažu da su na listi potomoci Rusa u glavnom gradu, kao i beogradski rusofili. Nosilac izborne liste je Mile Milošević, predsednik Udruženja Srpski ratni veterani koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će biti gost N1 televizije.

Dok se političari sve više i češće svađaju, a nakon toga cerominijalno mire, ostavljajući nas u dilemi da tako prebacujući tenziju iz svojih odnosa na čitava društva, Srećko Horvat tvrdi da će se pokazati da su Beograd i Zagreb mnogo bliži nego što bi to političari hteli. Zakleti je levičar, ali spada u one koji tvde da levica ima šanse jedino ukoliko se ne prilagođava centru i njihovim biračima, već ako se drži vlastitih principa.

Osnivač je panevropskog pokreta Diem25 sa Janisom Varufakisom i Slavojem Žižekom. Veruje je da je potrebno još hiljade Asanža i Snoudena kako bi bilo razotkriveno šta sve čine oni koje naziva moćnici i za koje kaže da planetu drže u stanju neprekidnog ratovanja i stradanja. Gost Novog dana biće Srećko Horvat, filozof i levičarski politički aktivista.

Crveni krst Srbije obeležava 142 godine postojanja u našoj zemlji. Kao organizacija sa kontinuitetom međunarodnog priznanja deluje od 1876. godine, a danas se u sastavu Crvenog krsta u Srbiji nalaze 2 pokrajinske i 183 organizacije u gradovima i opštinama.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.