Izvor: Danas, 07.Apr.2023, 14:14

Zoran Lutovac: Od Vučića očekujemo da raspiše predsedničke izbore jer on odlučuje o svemu

"Ono što Demokratska stranka očekuje od Aleksandra Vučića je da raspiše pre svega predsedničke izbore, jer on odlučuje o svemu. Ako Vlada ne radi dobro, to je zato što on ne radi dobro, ako parlament ne radi dobro to je zato što on kontroliše parlamentarnu većinu, ako na lokalu vladaju kabadahije onda je to zato što ih je on postavio", kaže za Danas Zoran Lutovac, lider Demokratske stranke, reagujući na izjavu predsednika Srbije da će vanredni parlamentarni i beogradski izbori biti održani kada ih opozicija zatraži.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miloš Jovanović: Državotvorna opozija je već tražila vanredne izbore na svim nivoima i ostavku Vučića

Izvor: Danas, 07.Apr.2023

"Državotvorna opozicija je nakon sramnog prihvatanja francusko-nemačkog predloga jasno istakla zahteve - ostavka Aleksandra Vučića i raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima", kaže za Danas Miloš Jovanović, lider Nove Demokratske stranke Srbije, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.