Živković: Zaustaviti politiku laži

Izvor: RTS, 08.Mar.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Zaustaviti politiku laži

Izbori su prilika da se zaustavi politika laži, koja se vodi godinu i po dana, kae predsednik Nove Stranke Zoran Živković.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas u Subotici da je neophodno da se veoma brzo u Srbiji promeni politika i da je 16. mart prilika da se zaustavi "velika politika laži", za koju smatra da se vodi godinu i po dana.

To je nastavak politike proteklih sedam, osam godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja u proteklih godinu i po dana "prevazilazi sva najgora očekivanja", izjavio je Živković.

Imamo ponovo samozvanog lidera, koji je uspeo da povede za sobom nadam se ne više od 30 odsto populacije, ocenio je Živković, govoreći o predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.

Trenutno je glavna laž "Beograd na vodi", ukazao je Živković i dodao da su građani Subotice sigurno oduševljeni što će Beograd da potroši tri milijarde evra u nešto što je teško izvodljivo.

A niko se ne pita u tom Beogradu šta je sa Subotičkim narodnim pozorištem, koje je van funkcije 10 godina, naglasio je Živković.

On smatra da vlastima nije potrebna obrazovana, kulturna javnost koja ne bi verovala u "bajke sa čarobnih ćilima".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.