Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2021, 18:24

Zelenović: Očekivali smo više od dijaloga, Vučić ne da poštene izbore

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović kaže za N1 da su svi na strani opozicije očekivali više od dijaloga uz posredovanje evroparlamentaraca. "Ne zbog nerealnih očekivanja, imali smo uveravanja da je moguće. Niko nije zamišljao da može da bude idealno, ali da mogu da se dese neka pomeranja, tražili smo da imamo operativnu kontrolu nad izbornim procesom i nad medijima, da imamo mehanizam ako se desi neka nezakonita radnja, da se ona otkloni", rekao je on i dodao da nema uslova da izbori budu pošteni jer, kako kaže, Vučić to ne da.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zelenović: Moramo sami da se izborimo za izborne uslove

Izvor: Danas, 21.Sep.2021, 14:49

Nema kukanja i pored toga što pregovori o izbornim uslovima nisu protekli očekivano, izjavio je danas predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i dodao da Aleksandar Vučić ne da poštene izbore, da to neće omogućiti niko sa strane nego da se za njih "moramo izboriti sami", saopštila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.