Izvor: Danas, 21.Sep.2021, 14:49

Zelenović: Moramo sami da se izborimo za izborne uslove

Nema kukanja i pored toga što pregovori o izbornim uslovima nisu protekli očekivano, izjavio je danas predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i dodao da Aleksandar Vučić ne da poštene izbore, da to neće omogućiti niko sa strane nego da se za njih "moramo izboriti sami", saopštila je platforma "Akcija".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gradjanskoj platformi Akcija pristupila Grupa gradjana Vreme je

Izvor: Beta, 21.Sep.2021

Otvorenoj gradjanskoj platformi Akcija danas se pridružila još jedna organizacija – Grupa gradjana "Vreme je" iz Vladimiraca.Predsednik stranke Zajedno za Srbiju i inicijator Akcije Nebojša Zelenović rekao je na konferencji za novinre da su time pokrivena 63 grada i opštine u Srbiji, saopštila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.