Zelenović: Nije tačno da je opozicija razjedinjena

Izvor: Beta, 05.Okt.2021, 13:09

Zelenović: Nije tačno da je opozicija razjedinjena

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da nije tačno da je opozicija razjedinjena i dodao da oko najvećeg broja zahteva ili ideja postoji saglasnost."Suština je da mi mislimo da je ključna stvar nenapadanje i da je jako važno da se razumemo oko toga da moramo zajedno da čuvamo biračka mesta i kutije. Jer je činjenica da je to tačka na kojoj se kradu izbori", izjavio je Zelenović za Juronjuz.On je ocenio da gradjani od opozicije očekuju dogovor a ne jednu listu i ocenio da će tako veći broj gradjana biti zainteresovan za izbore.Kako se navodi, Zelenović je dodao da je bitno razgovarati o tome da se programske kolone formiraju i da je suština dati priliku gradjanima da glasaju za nekog."Nama je ideja da se napravi jedna zeleno-leva gradjanska kolona u kojoj postoje ljudi koji imaju jasno definisanu politiku. Mi smo na toj politici radili i ona se zove 'Zeleni dogovor za Srbiju' i nudi vrlo konkretna rešenja - kako za Beograd, tako i za celu Srbiju", rekao je Zelenović.Zelenović je ocenio da su ključni nenapadanje i saradnja medju opozicionim strankama, naročito na lokalu, i čuvanje izbornih kutija."Takodje smatram da ćemo izlaskom u jasno definisanim programskim kolonama videti ...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zelenović: Nije tačno da je opozicija razjedinjena

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2021

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da nije tačno da je opozicija razjedinjena i dodao da oko najvećeg broja zahteva ili ideja postoji saglasnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.