Završeno ponovljeno glasanje na 243 biračka mesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2020, 20:59

Završeno ponovljeno glasanje na 243 biračka mesta

U 20.00 sati završeno je ponovljeno glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine na biračkim mestima na kojima je rešenjima Republičke izborne komisije (RIK) 26. juna poništeno glasanje, i na kojima je naloženo ponavljanje glasanja.

Ponovo se glasalo danas na 243 bira biračka mesta u Srbiji, od kojih je devet u Beogradu.

RIK je ranije saopštio da je za ponovljeno glasanje na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za narodne poslanike Narodne skupštine, za biračka mesta na kojima se ponavlja glasanje, utvrđeno 204.027 glasačkih listića.

Broj glasačkih listića za izbore iznosi 203.012, što je konačan broj birača na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje, na dan 18. juna 2020. godine.

Kako je naveo RIK, 1.015 glasačkih listića je rezerva od 0,5 odsto od konačnog broja birača na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS proglasio pobedu na ponovljenim izborima, monarhisti tvrde da su prešli cenzus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2020

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da je ta stranka ubedljivo pobedila na ponovljenom glasanju za narodne poslanike u Skupštini Srbije koje je održano u sredu, 1. jula. Glasanje je prema odluci Republičke izborne komisije (RIK) ponovljeno na 234 biračka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.