Završeni izbori za Nacionalne savete

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni izbori za Nacionalne savete

Republička izborna komisija (RIK) saopštila je večeras da su zatvorena biračka mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina i da tokom izbornog dana, u kome je 18 nacionalnih manjina svoje predstavnike u nacionalnim savetima biralo na neposrednim izborima, nisu uočene nepravilnosti. Članak Završeni izbori za Nacionalne savete se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugljaninova lista najbolja u Sandžaku

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Nijedna izborna lista neće moći sama da formira novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV). Članak Ugljaninova lista najbolja u Sandžaku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

RIK: Izbori za nacionalne savete bez uočenih nepravilnosti

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

Biračka mesta za neposredne izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina zatvorena su sinoć na vreme, a izborni dan protekao je, kako je saopšteno iz RIK-a bez uočenih nepravilnosti.

Nastavak na Blic...

Are We Doing Business

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Ako ste prošle nedelje pažljivo pratili vesti, verovatno ste uspeli da čujete da je Srbija na novoj Duing biznis listi Svetske banke pala za pet mesta. Članak Are We Doing Business se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.