Zavetnici ponovo predali RIK-u izbornu listu

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 18:28

Zavetnici ponovo predali RIK-u izbornu listu

Predstavnici izborne liste Zavetnika predali su potpise Republičkoj izbornoj komisiji, nakon što je toj stranci oborena prvobitno proglašena izborna lista.
Nosilac liste ove partije za republičke izbore Milica Đurđević Stamenkovski poručila je da su se prevarili oni koji su mislili da će uspeti da spreče ulazak Srpske stranke Zavetnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Narodnu skupštinu.
"Iz nepravde koja nam je pričinjena izašli smo jači i hrabriji. Borićemo se za suverenu, porodičnu i domaćinsku Srbiju, za ekonomski patriotizam i podršku domaćoj privredi i selu. Bićemo glas naroda u institucijama", istakla je Đurđević Stamenkovski, prenosi info služba Zavetnika.
Ona smatra da su se "očito mnogi uplašili sve veće podrške koju Zavetnici dobijaju širom Srbije", pa su, kako je navela, pokušali da raznim "malverzacijama" spreče njihovo učešće na izborima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ISPUNILI POTREBNE USLOVE: RIK proglasio listu Srpske stranke "Zavetnici"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020

Srpska stranka "Zavetnici" ponovo je sakupila potpise za izbornu listu...Republička izborna komisija proglasila je večeras izbornu listu "Milica Ðurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici" za parlamentarne izbore zakazane za 21. jun...RIK je utvrdio da je od 11.204 izjave birača, koliko je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.