Zašto izbori? Jer ste bili loši? Ili hoćete još vlasti?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zašto izbori? Jer ste bili loši? Ili hoćete još vlasti?"

Srpska napredna stranka (SNS) treba da prizna da je Vlada radila loše ili će građanima Srbije postati jasno da je jedini razlog zbog kojeg će izaći na izbore taj da bi Aleksandar Vučić dobio još više vlasti za sebe, saopšteno je danas iz Demokratske stranke (DS).

Nastavlja se DS-SNS prepucavanje

 

Iz DS-a kažu da građani Srbije, od prvog podpredsednika Vlade Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Aleksandra Vučića, nisu čuli nijedan razlog zbog kojeg bi, posle manje od dve godine, izašli ponovo na izbore.

 

Oni su dodali, da je posle odluke da se raspišu izbori, jasno da SNS smatra da je legitimno da cela Srbija zavisi od volje i odluke jednog čoveka.

 

U DS-u su ocenili da je očigledno da Vlada koja samu sebe ruši priznaje da nije radila dobro, čime je, kako su saopštili, potvrđeno sve ono što DS govori već dve godine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena polemika DS i SNS oko izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2014

Srpska napredna stranka (SNS) treba da prizna da je Vlada radila loše ili će građanima Srbije postati jasno da je jedini razlog zbog kojeg će izaći na izbore taj da bi Aleksandar Vučić dobio još više vlasti za sebe, saopšteno je danas iz DS-a. Srpska napredna stranka pita kako Demokratskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.