Zajedno za Srbiju više nije član SZS

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2020, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju više nije član SZS

Stranka Zajedno za Srbiju odlučila je da prestane da bude članica Saveza za Srbiju nakon odluke da učestvuje u predstojećim izborima koja nije naišla na podršku drugih članova SZS.

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu zato što je ogroman broj građana spreman da brani normalan život u gradu i da se suprotstavi zloupotrebi političke moći koju sprovodi režim.

"Drugi članovi Saveza za Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a, tako da nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica Saveza", pisalo je u saopštenju.

"Na ovaj način želimo da uklonimo bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima nismo postigli saglasnost. Uvereni smo da je borba za slobodni Šabac snažan doprinos borbi za slobodnu Srbiju", dodali su iz ZZS.

ZZS je kako se navodi u saopštenju takođe donela odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima u Srbiji.

"To su lažni izbori i ZZS, sa celokupnom slobodoljubivom javnošću u našoj zemlji nastavlja borbu za normalan život i stvaranje uslova za slobodne izbore", navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.