Zahtevi za vanrednim izborima moraju da prestanu

Izvor: B92, 07.Feb.2021, 23:16

"Zahtevi za vanrednim izborima moraju da prestanu"

Zahtevi za održavanje vanrednih izbora moraju da prestanu, poručio je danas premijer Severne Makedonije Zoran Zaev iz Ðevđelije

Zaev je to saopštio nakon zahteva opozicionog lidera Hristijana Mickoskog da se sazovu vanredni izbori.

Kako je naveo zahtevi su štetni za proizvodnju i za celokupnu makedonsku ekonomiju.

On je naglasio da je Severna Makedonija na jasnom putu ka EU i ocenio da su sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teške odluke donete u prošlosti bile u funkciji poboljšanja ekonomskog standarda, otvaranja novih radnih mesta, privlačenja investitora, poboljšanja izvoza i BDP, pa tako i dobrobiti građana, a prevremeni izbori bi, kako je rekao, ugrozili sve te procese.

"Izbori su planirani za 2024. godinu i to moramo da poštujemo. Do tada, svi mi, uključujući i mene, predsednika, vladu, opštine i građane moramo da zasučemo rukave i bacimo se na posao. Tek tada možemo da očekujemo veće plate i investicije, poboljšanje izvoza i ostvarenje srećnog društva", rekao je Zaev, prenosi MIA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.